SERVICII

tiparire pe perete

Tipărire pe Perete

Această tehnologie vă oferă o nouă modalitate de a decora spațiile interioare și exterioare. Wallpen E1 utilizează cerneală UV special concepută pentru imprimarea pe suprafețe verticale. Tipărirea pe perete funcționează pe aceleași principii precum imprimarea inkjet pe hârtie, singura diferență fiind că se tipărește direct pe perete. Cerneala UV ecologică nu este toxică atunci când este tipărită și creează imagini color vii și de înaltă calitate. Această nouă tehnologie vă oferă oportunitatea de a contribui pozitiv în comunitatea Dumneavoastră prin faptul că nu mai este necesară folosirea vechilor tehnologii care dăunează mediului înconjurător prin faptul că folosesc hârtie.

distribuitor autorizat wallpen

Distribuitor Autorizat WallPen®

Compania noastră este distribuitor autorizat WallPen în România. Pentru detalii suplimentare legate de achiziția unei imprimante Wallpen E1, ne puteți contacta.

design grafic

Design Grafic

Când aveți nevoie de ajutor pentru selectarea imaginii, pentru editarea imaginilor, ajustarea tonurilor de culoare, crearea logo-ului sau pentru orice aspect legat de tipărirea pe pereți, noi vă putem ajuta cu plăcere.

tiparire pe alte suprafete

Tipărire pe Alte Suprafețe

Putem tipări de asemenea și pe alte suprafețe. De exemplu, putem tipări pe mese, uși, mobilă, geamuri, canvas sau oricare alte obiecte care au o suprafața plană. Nu ezitați să ne contactați pentru a verifica dacă suprafața dorită de Dumneavoastră se poate tipări.

go2top