ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Prețul variază în funcție de dimensiunea imaginii realizate și dacă este necesară o prelucrare grafică a imaginii alese. De aceea, vă rugăm să folosiți formularul de contact și spuneți-ne mai multe despre proiectul Dumneavoastră.

Nu. Prețul de imprimare este același, indiferent de culori.

Înălțimea maximă la care se poate tipări este 4 metri, iar pentru lățimea imaginii nu avem limite.

Putem imprima pe aproape orice suprafață plană: sticlă, lemn, rigips, tencuială, metal, plastic, jaluzele, faianță, pereți și multe altele.

Timpul de imprimare va depinde de câți m2 are imaginea realizată. Imprimanta va tipări maxim 7 metri pe oră, iar timpul de instalare este de aproximativ 15 de minute, dar poate varia în funcție de fiecare proiect în parte.

Da, pur și simplu aplicați două-trei straturi de vopsea lavabilă pe perete.

Datorită faptului că imaginea este tipărită cu cerneală UV, aceasta nu se estompează în timp, rezistând 10 ani la interior și 3 ani la exterior, sau 5 ani în situația aplicării unui lac protector împotriva razelor ultraviolete.

Imaginea tipărită trebuie să aibă o rezoluţie bună. Imaginea poate consta într-un logo, text, fotografie etc. Puteți alege o imagine personală, sau vă puteți inspira și alege una dintre milioanele de imagini de înaltă calitate aflate pe site-uri de specialitate: shutterstock.com, 123rf.com etc.

Avem anumite restricții: peretele trebuie să fie plat, vertical, fără găuri, zgârieturi, umiditate sau să existe obiecte în calea imprimantei (prize, întrerupătoare etc). Culoarea peretelui este preferabil să fie albă.

Da, dar cele mai bune rezultate sunt pe peretii de culoare albă. Nu putem imprima pe culori închise, cum ar fi negru sau albastru. Vă putem oferi contra cost un serviciu de zugrăvire cu vopsea lavabilă.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, vă recomandăm să verificați dacă peretele selectat este în stare bună: fără găuri, zgârieturi, pete sau umiditate care ar putea afecta calitatea imaginii. Dacă peretele Dumneavoastră este în stare proastă, vă sugerăm să efectuați reparații înainte de a începe imprimarea.

go2top