DESPRE NOI

tipărire pe perete → inovație și calitate

MISIUNE

Misiunea noastră constă în oferirea de soluții noi, ecologice și personalizate în domeniul decorațiunilor interioare și exterioare.

VIZIUNE

Ne dorim să transformăm spațiile obișnuite în opere de artă și să oferim oportunitatea clienților noștrii de a avea un impact pozitiv asupra naturii.

Înțelegem provocarea pe care o presupune crearea unui design unic pentru casă sau birou. Venim cu o soluție mai bună pentru designul pereților – imagini personalizate, de înaltă rezoluție imprimate direct pe perete, folosind cea mai nouă tehnologie germană (WallPen®).

Nu suntem conditionați de material, dimensiune sau culoare. Imprimăm orice imagine direct pe suprafața dorită. Nu folosim metodele tradiționale de a picta pereții: realizarea unei picturi durează foarte mult iar calitatea acesteia diferă în funcție de pictor, sticker-ele din plastic se pot desprinde datorită căldurii, umidității sau calității slabe, ori, în cazul tapetului, acesta este dificil și costisitor de aplicat și de desprins de pe perete.

Tehnologia de tipărire direct pe perete este unică și îți permite să fii creativ în decorarea interioară. Aveți abilitatea de a va crea propriile imagini, texte sau de a selecta din milioane de fotografii, iar acestea vor rezista ani întregi, calitatea și durabilitatea printului fiind garantată.

Decorăm suprafețe interioare și exterioare în spații de locuit, birouri, instituții de învățământ, restaurante, hoteluri, săli de fitness, cluburi, cafenele, instituții bancare etc.

— VALORI —

EXCELENȚĂ

Căutăm și încurajăm excelența în tot ceea ce facem, oferind soluții inovatoare clienților noștri. Prin calitatea superioară a serviciilor, promptitudinea și profesionalismul echipei noastre finalizam cu succes orice proiect inițiat și asigurăm rezultate remarcabile pentru clienții noștri.

RESPECT

Respectăm oamenii, ideile și business-ul. Ne respectăm promisiunile și acționăm responsabil în relația cu partenerii și clienții nostri. Obiectivul nostru este de a deveni un furnizor integru și de încredere.

IUBIM NATURA

Suntem preocupați de protecția mediului înconjurător, motiv pentru care vă oferim o alternativă la soluțiile vechi de design interior și exterior. Prin utilizarea noii tehnologii de tipărire direct pe perete eliminam necesitatea utilizării hârtiei și a altor materiale sau substanțe.

go2top